PC Konfiguracija
Fiskalne kase
Video nadzor
Media Centar
Wireless mreža
Servis računara
Obuka na računaru
Softwer
Downloads
 
Linkovi

MEDIJA CENTAR BOR

WELTHAUS REISEN

ECOTEH

MONG

HCP

EI INFORMATIKA

CT COMPUTERS

COMTEL COMPUTERS

MICROSOFT

MOBOTIX
Legalizacija


U svakom poslovanju postoji cilj. Putevi ka cilju nisu isti, ali je svaki popločan izazovima. U ekonomski teškoj situaciji novi izazovi se pojavljuju svakodnevno, što ne znači da treba da menjate zacrtano. Naprotiv, promenom načina na koji ćete obavljati posao i izvršavati svakodnevne zadatke, možete povećati efikasnost i smanjiti troškove poslovanja ostvarujući usput dugoročne prednosti u odnosu na konkurenciju.

Ne gubite vreme. Organizujte se na način da obavite što više posla uz što manje korišćenje resursa. Iskoristite jedinstvenu Microsoft ponudu i unapredite svoje poslovanje na jedan od sledećih načina:

- Iznajmljivanjem softvera ili
- Kupovinom softvera

Iznajmljivanje softvera

Ukoliko imate 5 ili više računara i želite da na svakom računaru imate iste verzije softvera, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i po 10% nižoj ceni objedinite svoje poslovno okruženje. Iznajmljivanjem stičete mogućnost korišćenja softvera u naredne tri godine, kao i pravo da potpuno besplatno koristite nove verzije poručenih proizvoda koje će postati dostupne u tom periodu.

Cena za Microsoft Poslovni Paket – iznajmljivanje softvera (Windows 7 Professional Upgrade, Microsoft Office Small Business, Small Business Server CAL Standard) po računaru iznosi 221$ godišnje.
Alternativno, birajte pojedinačne proizvode po svojoj želji po sledećim cenama:

Napomena: Broj poručenih pojedinačnih proizvoda mora biti isti. Date cene su preporučene bez uračunatog PDV-a, finalne cene dobićete od ovlašćenih Microsoft partnera

Ukoliko izaberete ovaj paket kupovinom preko 10 Microsoft Office ili 10 Windows 7 licenci stičete pravo na sledeće pogodnosti:

- Vaučer za besplatan trodnevni trening za jedan od šest najpopularnijih Microsoft treninga prema vašem izboru

- Besplatne telefonske konsultacije u trajanju od 60 minuta sa nekim od stručnjaka iz grupe Master of Deployment partnera

- Besplatne konsultacije/evaluacija vašeg informacionog sistema u trajanju od 120 minuta sa nekim od stručnjaka iz grupe Microsoft Dynamics partnera

Da biste iskoristili svoje pravo na besplatne konsultacije, dovoljno je da pošaljete mail na adresu infomsrs@microsoft.com, ostavljajući svoje kontakt podatke, podatke o firmi i naznaku koji tip konsultacija vam je potreban.

Kupovina softvera

Ukoliko imate potrebu da kupite 5 ili više Microsoft softverskih licenci, već raspolažete nekim softverom i nemate potrebu da na svim vašim računarima imate isti paket i verzije softvera, iskoristite ovu priliku da uštedite prilikom kupovine MS Office Small Business 2007 i dodatnih prilikom kupovine Windows 7 Professional i na taj način trajno povećate produktivnost u vašem preduzeću.

Cena za Microsoft Poslovni Paket – kupovina softwera iznosi:

Napomena: Broj poručenih pojedinačnih proizvoda ne mora biti isti. Date cene su preporučene bez uračunatog PDV-a, finalne cene dobićete od ovlašćenih Microsoft partnera.

Ukoliko ne posedujete legalan operativni sistem na računarima u svom preduzeću, možete nabaviti licence za legalizaciju postojećih računara.

Iskoristite ovaj trenutak i nabavite legalan softver za vaše preduzeće, uz posebne pogodnosti koje nude Microsoft i Microsoft partneri. Sve što treba da uradite je da kontaktirate nekog od ovlašćenih partnera Microsofta u Srbiji, pozovite KOMPJUTER CENTAR BOR 030/422-386 ili pišite office@kcbor.net

LEGALIZUJTE SVOJE POSLOVANJE.


 
Copyright Kompjuter Centar Bor
Web master